vrijdag 8 april 2011

14,5 week

Het is al weer even geleden dat ik wat op het blog gezet heb maar alles gaat hier prima.Thaisu is overdag zelfs wel aardig voor de pups alleen s"avonds wil ze met rust gelaten worden en gromt als ze in haar buurt komen .De pups behandelen haar met respect en lopen dan netjes met een boog om haar heen.
Tafaya is nog steeds blij met haar kinders en ze worden nog elke dag door haar gewassen. Ze kunnen nu zitten en af op bevel maar hier is erg moeilijk! Als je ze roept en ze hebben geen zin komen ze ook echt niet !!
Er is dus nog een hoop werk aan de winkel.Ze zijn zo leuk met z'n tweeen en dat maakt het moeilijk boos te worden als ze weer eens iets doen wat niet mag.
Bolke is ook echt een ondeugend hondje en heeft duidelijk een eigen willetje.Ze is behalve zeehond ook een race-eend en pest heel graag de katten.
Juul is fotomodel , hij staat in het blad van de hondeschool.
Miep praat en moet altijd het laatste woord hebben.
Taro kan ook goed zwemmen ,zijn baasjes hebben een zwemvijver waar hij in kan alleen eruit kan hij nog niet zelf dus moet z'n baas hem eruit plukken.
Zoe kan al heel goed passen op haar '''roedel''' zo goed zelfs dat de aandacht voor de les op de cursus volledig verdwijnt.
Lowie is goochelaar  er verdwijnen spontaan spullen als hij in de buurt is verder steelt hij de show als ze met hem op stap gaan.
Nolan is heel lief en geeft kusjes als je hem dat vraagt.hij voelt zich prima met alle andere dieren van de familie van z'n vrouwtje.
Balder heeft heel veel energie en houdt zijn baasjes lekker bezig hij vind het hele leven 1 groot feest.
Miep


spelen???

niet dus  :[

zo kun je Thaigo ondertussen uittekenen  hij laat zich niet gek maken, dit in tegenstelling tot z'n zus die altijd in is voor gek doen.

kijk onze kale moeder.

met z'n drietjes op de uitkijk

maar....er gebeurt niets....

ja toch wel  er vliegen vogels over.
Miep

Geen opmerkingen:

Een reactie posten